Carpy Decor

Despre

Carpy Décor reprezintă din anul 2010 branduri de renume mondial în domeniul amenajărilor interioare și exterioare.

  • Arte Internațional – tapet de lux
  • Egger – parchet laminat
  • Kahrs – parchet triplustratificat premium
  • Karelia – parchet triplustratificat premium
  • Omexco – tapet de lux
  • Orac Décor – plinte, cornișe, ancadramente
  • San Marco – vopsele și tencuieli decorative (sisteme profesionale pentru construcții)
  • Walled  – panouri 3D

Materialele propuse oferă multiple soluții pentru personalizarea spațiilor interioare și exterioare, atât pentru reședințe private cât și pentru spații publice (instituții, hoteluri, restaurante, etc.).

Oferim clienților noștri tot suportul informațional (fișe tehnice, mostre, consultanță, videouri instructive) pentru a veni în întâmpinarea oricărei cerințe estetice.

Carpy Décor este reprezentant exclusiv în județul Suceava al brandurilor San Marco, Kahrs și Karelia. Cu o istorie de renume , aceste branduri puternice au evoluat în deplină concordanță cu exigențele pieței.

 

Produsele pe care le comercializam ne oferă oportunitatea de a realiza ambiente cu un puternic impact estetic, fiind în concordanță cu toate stilurile de design interior ( de la cel modern, la cel vintage, contemporan, classic, rustic, scandinav,industrial, etc.). Varietatea texturilor și vastele palete cromatice permit crearea efectelor decorative multiple care sunt soluția ideală atât pentru redecorari cât și pentru spații nou construite.

Oferim finisaje elegante și usor de aplicat, chiar dacă stilul tău este tradițional, contemporan sau oricare altul. Puteți alege din mai mult de 2000 de culori. În spiritul grijei pentru ecosistem, San Marco, producătorul nostru din Italia, a creat o gamă largă de produse pe bază de apă, ecologice, care au nivel VOC foarte scăzut (adică nivel foarte scăzut de componente care reacționează cu atmosfera și creează compuși care ar putea provoca poluarea aerului).

De asemenea, oferim o gamă largă de scule italiene de înaltă calitate pentru aplicatori.

A face lucrurile bine, la ora actuală, înseamnă să te îndrepţi spre excelenţă cu pasiune şi profesionalism. Aceasta este trăsătura caracteristică a firmei.